Session


Coverband SESSION is opgericht in 2005 om de beste feestband van Nederland te worden, zowel op muzikaal niveau als op het vlak van show. SESSION deed haar eerste optreden in een stampvolle zaal (1500+ personen) op het grootste studentenevenement van Delft. Vanaf 2008 doet SESSION ongeveer 60 optredens per jaar.

De band speelde voor heel wat multinationals en op alle grote studentenevenementen van Nederland. Daarnaast figureerde SESSION in 2008 in de TV commercial van het bekende ‘De Heeren van Aemstel’.

SESSION komt uit Den Haag, maar is ook een internationaal opererende band en heeft inmiddels heel wat buitenlandse optredens verzorgd. Van gala’s in België en Berlijn tot Hockeytoernooien in Maleisië, tot twee maal toe op het Nederlandse Koninginnedagfeest in Aberdeen (Schotland) en het Koninginnebal in Bahrein.

SESSION stond in augustus 2008 met de SESSION XXL formatie op het Meerlive festival en deelde het podium met artiesten als The Tramps en Alain Clark. Op dat moment was er een 15.000 koppig publiek.

Om ‘het doel’ na te streven is in 2009 geïnvesteerd in nog betere technische ondersteuning en heeft SESSION een aantal topmuzikanten uit het circuit aangetrokken. Voor 2010 staan een groot aantal festivals op het programma en begeleidt SESSION diverse bekende artiesten.

Share
Doe mee!
Interactie. Doe mee en maak dobberpop nog leuker! Deel je foto's via facebook!
Merchandising
Wilt je ook zo'n leuk T-Shirt van dobberpop?
Editie 2018
Editie 2018 staat weer op stapel en wel op 29 september!