Trust


Een optreden van het semi-akoestische kwartet trust is een muzikaal avontuurtje. Tien snaren en mooie meerstemmige zang, ritmisch ondersteund door percussie. De groep trust heeft door het beperkte instrumentarium een zeer open geluid waarin de breekbare, maar schone harmonieën en melodieën uitstekend tot hun recht komen.

De muziek van de semi-akoestische band trust valt moeilijk in een hokje onder te brengen. Vraag je het de muzikanten zelf dan mompelen zij iets als ‘akoestische luisterpop´, maar liever brengen zij hun harmonieuze liedjes live ten gehore. De bijzondere stem van leadzangeres Joan Albrecht draagt in elk geval bij tot de volstrekte eigenheid van de sound. In combinatie met de meerstemmige vocalen van de gitaristen Jos Zweinstra en Bert Middelbos en de ritmische percussie van slagwerker Fred Bakker zorgen de breekbare melodieën van trust voor een uniek repertoire dat zijn gelijke niet kent.

Het immer enthousiast ontvangen eigen werk heeft al veel mensen bereikt, zowel vanaf het podium als vanuit de studio van de regionale zenders. Een platendeal leverde in 2006 wel een single, Let Me Live, op, maar geen vertrouwen in de intenties van de betreffende platenmaatschappij. trust besloot daarop een album in eigen beheer uit te brengen met de titel Take My Hand

Ondanks de collectieve tevredenheid over het album is trust live een ware intense belevenis. De onafhankelijke positieve reacties in het gastenboek van www.trust-music.nl en de lovende publicaties in de verschillende media spreken voor zich. Ook het sterk groeiende aantal bezoekers bij de optredens bewijst dat de oprechte muziek van trust de harten steelt van de liefhebber van melodieuze en harmonieuze, akoestische ‘luisterpop’.


Trust Trust Trust Trust

Share
Doe mee!
Interactie. Doe mee en maak dobberpop nog leuker! Deel je foto's via facebook!
Merchandising
Wilt je ook zo'n leuk T-Shirt van dobberpop?
Editie 2018
Editie 2018 staat weer op stapel en wel op 29 september!